Πώς να εκμεταλλευτείτε τις αδυναμίες του αντιπάλου σας

Ανακαλύπτοντας από την παρακολούθηση του αντιπάλου σας

Αυτό είναι μέρος μιας ειδικής έκθεσης που δημοσιεύθηκε από τον Paul Gold…

Λίγο κατανοητό τέχνασμα για τη νίκη των αγώνων τένις είναι ότι πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη τι κάνει ο αντίπαλός σας από τη στιγμή που περπατάτε στο γήπεδο.

Πάρα πολλοί άνθρωποι ενοχλούνται μόνο για τον εαυτό τους, καθώς και για το τι πρόκειται να κάνουν ότι χάνουν ζωτικά κομμάτια πληροφοριών που θα είναι ζωτικής σημασίας στον επερχόμενο αγώνα.

Πριν προχωρήσουμε, καθώς μου φώναζαν οι άνθρωποι ότι έχουν ακούσει ότι οι λεγόμενοι “ειδικοί” δηλώνουν ότι πρέπει να ανησυχείτε μόνο για αυτό που κάνετε, επιτρέψτε μου να δηλώσω αυτό:

Ναι, του προγράμματος πρέπει να πάρετε τον εαυτό σας “σωστό”, καθώς και προετοιμασμένο να παίξετε όμως το τένις δεν είναι ένα άθλημα όπως να πείτε … γκολφ! Πράγματι και τα δύο αθλήματα περιλαμβάνουν τους αντιπάλους, ωστόσο η επιρροή τους σε εσάς καθώς και στον “διαγωνισμό” είναι εντελώς διαφορετική.

Εδώ είναι οι ορισμοί μου:
Το γκολφ είναι ένα άθλημα που απαιτεί να παίζετε εκτός από εσάς που μπορείτε σε κάθε βολή, κάθε τρύπα καθώς και κάθε γύρο, με την έμμεση παρεμβολή καθώς και την επιρροή του αντιπάλου σας.

Το τένις είναι ένα άθλημα που απαιτεί να αντιδράτε σε αυτό που κάνει ο αντίπαλός σας, ωστόσο, υπάρχει μια άμεση αλληλεπίδραση μεταξύ σας.

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω τι εννοώ…

Μάθετε αποδεδειγμένες στρατηγικές διανοητικών παιχνιδιών για να εκτελέσετε τα καλύτερα σας στο γήπεδο!

Είστε (ή οι παίκτες σας) που εκτελούν όσο και την ικανότητά σας στον ανταγωνισμό;

Φέρνετε το καλύτερο καθώς και το πιο θετικό παιχνίδι σε αγώνες;

Οι επιτυχημένοι παίκτες του τένις έχουν ανακαλύψει ακριβώς πώς να εκτελέσουν με απόλυτη εμπιστοσύνη στα τουρνουά.

Εάν είστε διατεθειμένοι να βελτιώσετε την ψυχική σας ανθεκτικότητα καθώς και να εκτελέσετε με απόλυτη αυτοπεποίθηση σε αγώνες, η εμπιστοσύνη του τένις: η ψυχική σκληρότητα για τους παίκτες του ανταγωνισμού μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό!

Χρησιμοποιήστε την εμπιστοσύνη του τένις για να βοηθήσετε να ενισχύσετε την ψυχική σας σκληρότητα στο τένις καθώς και να βρείτε ισχυρές καθώς και αποδεδειγμένες στρατηγικές διανοητικής παιχνιδιού που βοήθησαν τους αθλητές εμπειρογνωμόνων να κερδίσουν!

Εμπιστοσύνη του τένις: Ψυχική σκληρότητα για παίκτες ανταγωνισμού

Τι λένε οι πελάτες του ψυχικού παιχνιδιού;
“Είμαστε έκπληκτοι με το πόσο πολύ το πρόγραμμα” θετικός αθλητής “βοήθησε την ανιψιά μου να παίξει το καλύτερο τένις της κατά τη διάρκεια των αγώνων. Πραγματικά έφτασε στον πιο μακρινό γύρο ενός διαγωνισμού (ημιτελικά) μετά την ολοκλήρωση του βιβλίου CDS/Workbook. Θα κάνουμε και τα πέντε στη σειρά. ”
~ Jason Bourguignon, θείος

Κατεβάστε την δωρεάν αναφορά ψυχολογίας τένις!

Ανακαλύψτε εάν κάνετε ένα ή περισσότερα από αυτά τα “δαπανηρά” μη υποχρεωμένα πνευματικά λάθη κατά τη διάρκεια των αγώνων!

Κατεβάστε την δωρεάν αναφορά ψυχολογίας τένις:

Έξι μη υποχρεωμένα σφάλματα «ψυχικού παιχνιδιού» σφάλματα τένις κάνουν μεταξύ των πόντων

Θα ανακαλύψετε:

Πώς το μυαλό σας μπορεί να είναι η καλύτερη ή χειρότερη κατοχή σας στο γήπεδο.

Εάν χρησιμοποιείτε το μυαλό σας αποτελεσματικά μεταξύ των σημείων.

Μια στρατηγική που μπορεί να σας βοηθήσει να αφήσετε να πάτε το τελευταίο σημείο.

Οι κορυφαίες δεξιότητες διανοητικών παιχνιδιών που απαιτείται να κυριαρχήσετε να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη σας καθώς και την απόδοση μεταξύ των σημείων.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε τη δωρεάν αναφορά σας σήμερα: Έξι μη υποχρεωμένα σφάλματα «ψυχικού παιχνιδιού» σφάλματα που κάνουν οι παίκτες μεταξύ σημείων

Τι λένε οι παίκτες του τένις;
“Η Danielle έκανε πραγματικά καλά με τον έλεγχο των συναισθημάτων της κατά τη διάρκεια των αγώνων σήμερα. Ήμασταν εξαιρετικά περήφανοι γι ‘αυτήν που δεν έδειχνε τις απογοητεύσεις της κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πιστεύω ότι ήταν ένα τεράστιο επίτευγμα. Κοίταξε πραγματικά στη διαχείριση των συναισθημάτων της ακόμα και όταν διπλασιάστηκε ή έκανε λάθη. Οι τροποποιήσεις που είδαμε στις συνήθειες του Danielle σε λιγότερο από 24 ώρες ήταν φοβερό! Σας ευχαριστώ για την καθοδήγησή σας! ”
~ Jennifer Alamo, γονέας τένις

Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας καθώς και την εστίαση με την επαγγελματική προπόνηση διανοητικών παιχνιδιών!

Ο κύριος προπονητής διανοητικών παιχνιδιών Dr. Patrick Cohn μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα ψυχικά σας προβλήματα παιχνιδιού με προσωπική προπόνηση.

Μπορείτε να συνεργαστείτε με τον ίδιο τον Dr. Patrick Cohn στο Ορλάντο της Φλόριντα ή μέσω του Skype, του Facetime ή του τηλεφώνου. Τηλεφωνήστε δωρεάν στο 888-742-7225 ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαφορετικά προγράμματα προγύμνασης που προσφέρουμε!

Τι λένε οι εκπαιδευόμενοι της ψυχικής προπονητής μας;
“Η Maggie είχε ένα τόσο εξαιρετικό Σαββατοκύριακο. Όπως πάντα, αφού συνεργάζεται μαζί σας, φαίνεται απλώς πιο γειωμένη και εστιασμένη. Είναι λιγότερο πιθανό να κοιτάξει γύρω, καθώς και να αποστασιοποιηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα της. Είναι πιο επικεντρωμένη σε ένα σημείο κάθε φορά. Επίσης, ως γονέας, ανακάλυψα για να παρακινήσω τους στόχους της διαδικασίας καθώς και όχι τα αποτελέσματα. Κατά συνέπεια, έπαιξε καλά, καθώς κέρδισε τον πρώτο αγώνα διπλασιασμού της, ανατρέποντας μια ομάδα με σπόρους σε έναν πραγματικά πολύ στενό αγώνα! ”
~ Katherine Johnson Cannata, η μητέρα της Maggie

Leave a Reply

Your email address will not be published.