Η Tacoma Dome συνεργάζεται με την Ninkasi Brewing Business

Tacoma Venues & Events, καθώς και η Ninkasi Brewing Business αποκάλυψε τη νέα συνεργασία τους αυτή την εβδομάδα με την ανάπτυξη μιας υψηλής ποιότητας παραχώρησης από τα προϊόντα Ninkasi. Αυτή η στάση παραχώρησης είναι μια από τις πολλές βελτιώσεις σε μια αποκατάσταση μεγάλης κλίμακας που θα συνεχιστεί καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2018.

Θα προσφερθεί μια περιστρεφόμενη, εποχιακή επιλογή των μπύρες του Ninkasi, συμπεριλαμβανομένης της συνολικής κυριαρχίας τους IPA καθώς και του Pacific Rain Pale Ale. Αυτή είναι η πρώτη στάση υψηλής ποιότητας για την παραχώρηση μπύρας βιοτεχνίας στο θόλο, καθώς και προσφέρονται στους επισκέπτες 21+.

Ο Jamie Floyd καθώς και ο Nikos Ridge ίδρυσαν το Ninkasi Brewing Business το 2006 ως τοποθεσία για την περιφερειακή γειτονιά να «συναντηθεί πάνω από μια πίντα». Το 2009, ενώθηκαν από τον μουσικό, παραγωγό, καθώς και τον ιδιοκτήτη του Top Trick Records, James Book. Κάντε κράτηση καλά καθιερωμένων μουσικών εκδηλώσεων που χρηματοδοτούνται από το Ninkasi, όπως ο τελευταίος διαγωνισμός συγκροτήματος, καθώς και το Whiteaker Block Party, χρησιμοποιώντας καλλιτεχνικές προσφορές καταγραφής με κορυφαία αρχεία με αυτά τα γεγονότα.

Ο Robyn Austin, Διευθυντής Αγοράς της Western Washington του Ninkasi, δήλωσε:

Ο Ninkasi κατέληξε να είναι γνωστός, όχι μόνο για τη δυναμική του επιλογή μπύρας, ωστόσο για την καλλιέργεια μιας μουσικής γειτονιάς με συνεργασίες με καλλιτέχνες καθώς και χώρους. Αυτή η συνεργασία με το Tacoma Dome θα συνεχίσει να τσιμπώ τη σύνδεση Ninkasi μεταξύ καλλιτεχνών καθώς και οπαδών μουσικής.

Το Tacoma Dome είναι ένα διάσημο σημάδι στην περιοχή Tacoma, που είναι καθιερωμένη σε όλο τον καθορισμό ως κόμβο για συναυλίες παγκόσμιας κλάσης.

Ο Kim Bedier, διευθυντής του Tacoma Venues & Events για την πόλη Tacoma, δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Ninkasi Brewing Company. Αυτή η σύνδεση θα παρέχει προστάτες θόλου με αυθεντική γεύση του Βορειοδυτικού Ειρηνικού.

Εκτός από αυτό το περίπτερο παραχώρησης, η πόλη του Tacoma έχει αφιερώσει 21,3 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ σε βελτιώσεις για τον εκσυγχρονισμό του διάσημου Tacoma Dome, με τη θέση να περάσει από μια σημαντική αποκατάσταση το 2018, στην οποία θα είναι η υπερσύγχρονη τηλεσκοπική καθίσματα Εγκατεστημένο, το εξωτερικό θα αναβαθμιστεί, καθώς και νέες τουαλέτες θα προστεθούν.

Το Tacoma Dome έχει ιστορικό συγκράτησης μεγάλων εμφανίσεων καθώς και άλλων εκδηλώσεων γειτονιάς για περισσότερα από 34 χρόνια.

Η Service Service Service (SVB) θα σας φέρει μια διεξοδική συνέντευξη με τον Kim Bedier, διευθυντή της Tacoma Venues & Events, όπου θα περάσει από τις ανακαινίσεις του Tacoma Dome, θα αναβαθμίσει την παραχώρηση καθώς και θα βελτιώσει την εμπειρία του ανεμιστήρα.

Πρωτοποριακή τελετή που πραγματοποιήθηκε για το Marriott Tacoma Convention Center Hotel

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Tacoma εξουσιοδότησε τη μεταβαλλόμενη σύμβαση καθώς και τη μεταφορά οικιστικών ή εμπορικών ακινήτων για την εργασία του συνεδριακού κέντρου στις 18 Ιουλίου. 8 για την επίσημη πρωτοποριακή τελετή.

Η πρώτη φάση της εργασίας θα περιλαμβάνει την κατασκευή ενός ξενοδοχείου 4 αστέρων, 300 δωματίων με μια αίθουσα χορού 10.000 τετραγωνικών ποδιών. Η δεύτερη φάση θα περιλαμβάνει το κτίριο περίπου 200 διαμερισμάτων/συγκυριαρχιών που βασίζονται στη ζήτηση της αγοράς καθώς και στην περιοχή λιανικής πώλησης μετά την λειτουργία του ξενοδοχείου.

Η πρόοδος αναμένεται να βελτιώσει τη χρήση του ανώτατου συνεδριακού κέντρου Tacoma, καθώς και να παράγει σημαντικά κέρδη με περιουσιακά στοιχεία, πωλήσεις, B & O, χρησιμότητα καθώς και φόρους με μοτίβο ξενοδοχείων. Προβλέπεται επίσης να παράγει περίπου 1.000 οικοδομικά καθήκοντα καθώς και 200 ​​θέσεις εργασίας που σχετίζονται με το ξενοδοχείο πλήρους απασχόλησης.

Εικόνες, ευγένεια: χώροι και εκδηλώσεις Tacoma

Κύρια εικόνα (κορυφή): από το BRORAN28 – δική σας δουλειά, δημόσιος τομέας,

#Sportsvenuebusiness – σας κρατώντας στο γνωστό!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.