Το Colorado Complex στο σπίτι New USL Team

Future Legends Complex θα καταλήξει να είναι το μελλοντικό σπίτι του ποδοσφαιρικού συλλόγου του Βόρειου Κολοράντο, το οποίο θα παίξει στο United Soccer League League One. Το USL Club ανήκει στην πλειοψηφία του νοικοκυριού Katofsky καθώς και της μελλοντικής ομάδας ιδιοκτησίας Legends, οι οποίες δημιουργούν το συγκρότημα πολλαπλών αναφορών στο Windsor του Κολοράντο.

Η ομάδα θα αρχίσει να παίζει το 2022 στο γήπεδο που αναπτύσσεται ως μέρος της εργασίας των 118 στρεμμάτων που θα ανοίξει την άνοιξη. Η ομάδα θα συμμετάσχει στο Central Valley Fuego FC, η οποία θα ξεκινήσει επίσης το παιχνίδι το 2022. Εισήχθη το 2017, το League One στοχεύει τις γειτονιές με πληθυσμούς μεταξύ 150.000 έως 1 εκατομμυρίου. Μέχρι το 2023, το πρωτάθλημα αναμένει να έχει 15 ομάδες.

“Το βόρειο Κολοράντο είναι ο καρδιακός παλμός του αθλητισμού καθώς και η εξωτερική αναψυχή”, δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Northern Colorado, καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος της Future Legends Jeff Katofsky. “Μπορεί να μην έχουμε επιλέξει μια πολύ καλύτερη τοποθεσία για να φέρει το ποδόσφαιρο εμπειρογνωμόνων καθώς και το μπέιζμπολ, καθώς και να μην είναι πιο περήφανοι, καθώς και ταπεινωμένοι για να καλωσοριστούν σε αυτήν την κοινότητα. Το League One της USL παρέχει ποδόσφαιρο εμπειρογνωμόνων που είναι ανταγωνιστικό καθώς και διασκεδαστικό, καθώς και ενθουσιασμένοι να συμμετάσχουμε σε μια ομάδα φαινομενικών ομάδων “.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα κυκλοφορήσουν στο πλήρες εμπορικό σήμα της ομάδας, στο όνομα καθώς και στο λογότυπο.

“Είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για το League One”, δήλωσε ο ανώτερος αντιπρόεδρος της USL Steven Short. “Κάτω από την ηγεσία του νοικοκυριού Katofsky καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό στο Future Legends Sports Complex, το βόρειο Κολοράντο FC θα είναι μια ισχυρή προσθήκη στο νοικοκυριό του League One, καθώς κοιτάζουμε μπροστά για να δούμε όλα όσα μπορούν να επιτύχουν στην ανάπτυξη μας σύνδεσμος.”

Το Future Legends Complex θα κατέληξε επίσης να είναι σπίτι στο βόρειο Κολοράντο Owlz, μια ανεξάρτητη ομάδα μπέιζμπολ στο Pioneer League. Εκτός από το πρωτεύον στάδιο, το συγκρότημα θα περιλαμβάνει περισσότερα από 20 εξωτερικά πεδία καθώς και διαμάντια, έναν θόλο φυσαλίδων τεσσάρων στρεμμάτων με χλοοτάπητα καθώς και σκληρό στρώμα, διαμονή σε σχήμα για συμμετέχοντες στον ανταγωνισμό, επιλογές φιλοξενίας, εστιατόρια καθώς και Άλλες ανέσεις.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook
Τυπώνω
LinkedIn
Ερυθρός
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.