Το DreamHack ανακοινώνει το 2022 ρουτίνα World Trip

Το DreamHack ανακοίνωσε την παγκόσμια ρουτίνα του 2022 με εορτασμούς που διοργανώνονται για το Anaheim, Καλιφόρνια, εκτός από το Ντάλας καθώς και την Ατλάντα.

Το Dreamhack θα πραγματοποιήσει 10 εορτασμούς σε εννέα πόλεις. Η επιστροφή στη ρουτίνα είναι το Anaheim, το Ντάλας καθώς και η Ατλάντα εκτός από την Βαλένθια της Ισπανίας. Ρότερνταμ, Ολλανδία. Hyderabad, Ινδία, καθώς και το Dreamhack Summertime καθώς και η χειμερινή περίοδος στο Jönköping της Σουηδίας. Οι νέες στάσεις είναι διατεταγμένες για τη Μελβούρνη καθώς και τη Μαδρίτη.

“Τα τυχερά παιχνίδια έφεραν, καθώς και κρατούσαν μαζί μας κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών σε όλο τον κόσμο, οπότε δεν μπορώ να αρχίσω να μοιράζομαι πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε να επιστρέψουμε αυτοπροσώπως με την κοινότητά μας”, δήλωσε ο Krzysztof Pikiewicz, ανώτερος αντιπρόεδρος των εορτασμών για τυχερά παιχνίδια ESL. “Το Dreamhack παράγει μια περιοχή για τη γειτονιά μας για να συνδεθεί, να εξερευνήσει, να κερδίσει, να παίξει, καθώς και να είναι οι ίδιοι με έναν διαδραστικό, τυχερό τρόπο εμπειρίας ζωής καθώς και, ενώ παρέχουμε το Dreamhack Winter Season ως ένα γεγονός μόνο LAN, φέρνοντας μας Οι πλήρεις εορτασμοί στη ζωή το επόμενο έτος πρόκειται να παράγουν κάποιες εξαιρετικά ειδικές εμπειρίες για τη γειτονιά μας των οπαδών. ”

Όλες οι ημερομηνίες καθώς και τα μέρη υπόκεινται σε τροποποίηση καθώς και πρωτόκολλα Covid θα έχουν αντίκτυπο για να κάνουν όλα τα γεγονότα DreamHack όσο το δυνατόν πιο χωρίς κινδύνους. Η διοίκηση θα συνεχίσει να συμμορφώνεται με τις προτεινόμενες κατευθυντήριες γραμμές για τους υπαλλήλους υγείας και ευεξίας, συμπεριλαμβανομένης της απόδειξης του εμβολιασμού ή ενός δυσμενούς δοκιμής για να παρευρεθεί. Πολλές λεπτομέρειες θα προσφερθούν καλύτερα σε κάθε γεγονός.

Πρόγραμμα Dreamhack 2022

Ημερομηνία
Πόλη
Πληροφορίες εισιτηρίων

11-13 Φεβρουαρίου, 2022
Dreamhack Anaheim, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
Προς πώληση τώρα

3-5 Ιουνίου, 2022
Dreamhack Dallas, Τέξας, ΗΠΑ
Προς πώληση τώρα

18-21 Ιουνίου 2022
Dreamhack Summerjönköping, Σουηδία
Προς πώληση τώρα

1-3 Ιουλίου, 2022
Dreamhack Valencia, Ισπανία
22 Ιανουαρίου 2022

2-4 Σεπτεμβρίου, 2022
Dreamhack Μελβούρνη, Αυστραλία
Φεβρουάριος 2022

14-16 Οκτωβρίου 2022
Dreamhack Rotterdam, Ολλανδία
Θα ανακοινωθεί

29 Οκτωβρίου-31, 2022
Dreamhack Hyderabad, Ινδία
Θα ανακοινωθεί

18-20 Νοεμβρίου, 2022
Dreamhack Atlanta, Γεωργία, ΗΠΑ
Θα ανακοινωθεί

26-28 Νοεμβρίου, 2022
Dreamhack Winterjönköping, Σουηδία
Θα ανακοινωθεί

9-11 Δεκεμβρίου, 2022
Dreamhack Μαδρίτης, Ισπανία
Θα ανακοινωθεί

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook
Τυπώνω
LinkedIn
Ερυθρός
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published.