Καθώς το Monaco αποκαλύπτει τους Legends Skyboxes στο Stadium Louis II

, καθώς το Μονακό αποκάλυψε επίσημα τη νέα δουλειά “Legends Skyboxes” στο γήπεδο Louis II κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης Business Club τον περασμένο μήνα, πάνω από την οποία ο Oleg Petrov, αντιπρόεδρος καθώς και CEO προήδρευσε.

Εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογίες, η αποστολή της εργασίας διοργανώνεται για τον Αύγουστο, εγκαίρως για την εποχή 2019-2020.

Ο Juli Ferré Nadal, βιομηχανικός και διαφημιστικός διευθυντής του As Monaco, παρείχε αυτά τα νέα state-of-the-art κουτιά που θα διαθέτουν εκπληκτική θέα στο γήπεδο στο στάδιο Louis II.

Δεκαοκτώ κιβώτια 16μ2, τα οποία μπορούν να χωρέσουν σε οκτώ επισκέπτες, θα συνολικά τις VIP Hospitality προσφορές του συλλόγου (Boxes, Philipp Plein Lounge, Beauty Parlor Honneur, Pub Rouge et Blanc). Οι εγκαταστάσεις θα προσφέρουν νέους χώρους υποδοχής με όλη την απαραίτητη άνεση για τους πελάτες VIP. Πλήρως διαθέσιμο στο παιχνίδι με πτυσσόμενα χωρίσματα γυαλιού, καθώς και με άμεση πρόσβαση από τα αυτοκίνητα και το πάρκο φορτηγών.

Μια ειδική ιδέα “Legends Skyboxes” έχει παραχθεί καθώς και σχεδιασμένο, καθώς κάθε κουτί θα αντιπροσωπεύει έναν αξέχαστο χρόνο στην ιστορία του συλλόγου.

Η παρουσίαση των New Skyboxes αποτελεί μέρος του έργου #TheNextLevel, το οποίο ενσωματώνει όλες τις μακροχρόνιες εξελίξεις του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο των VIP Boxes, ωστόσο, επίσης και νέος ως Ακαδημία του Μονακό καθώς και ένα νέο ως Κέντρο επιδόσεων του Μονακό, Όπως δόθηκε από τον Dmitry Rybolovlev, πρόεδρο του AS Monaco, νωρίτερα φέτος.

Εικόνες, ευγενική προσφορά: Ως Μονακό

#Thenextlevel

Η αύξηση των εσόδων με νέες κατασκευές, ανακαινίσεις καθώς και προσφορές υπηρεσιών είναι η βασική εστίαση για την ALSD Worldwide-το κορυφαίο σεμινάριο και την έκθεση της Ευρώπης για τον τομέα της Premium Seat & Hospitality, που έρχεται στο Croke Park Stadium στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, τον Οκτώβριο 28-29 , με επαγγελματίες της αγοράς από όλη την Ευρώπη καθώς και από τη Βόρεια Αμερική να παρέχουν σημαντικές γνώσεις. Οι επισκέπτες θα επωφεληθούν από την ασυναγώνιστη δικτύωση καθώς και τις ευκαιρίες ανταλλαγής γνώσεων, εκτός από τις εκδρομές πίσω από τα σκηνικά του Croke Park, το 3arena καθώς και το στάδιο Aviva, εκτός από το σεμινάριο υψηλού επιπέδου καθώς και την έκθεση που παρουσιάζουν τα τελευταία προϊόντα , Υπηρεσίες και Λύσεις.

#Sportsvenuebusiness – Η κορυφαία πλατφόρμα για τα νέα του τομέα, τις προβολές και τις εξελίξεις

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Leave a Reply

Your email address will not be published.