Λιανική σούπερ σταρ: Gonzo και Me

από τον Ryan James Leclerc

Όταν ήμουν στην πέμπτη τάξη, μετά από χρόνια παραπομπής και φασαρία, πήρα τελικά το πρώτο μου κουτάβι. Και δεν ήταν επειδή το Pop τελικά έδωσε τα παθιασμένα αιτήματά μου για ένα σκύλο ούτε προοριζόταν να παρηγορήσει την απελπισία μου αφού βρήκα μια άλλη από τις φτωχές μας αιλουροειδείς στο πλάι του δρόμου πεπλατυσμένη, άκαμπτη και πέτρα νεκρή νεκρή . Ήταν επειδή η μαμά μου, που ήταν σύμμαχος στον αγώνα μου για ένα σκυλί, εκμεταλλεύτηκε μια κατάσταση που δημιούργησε ο ίδιος ο ποπ και στην οποία δεν μπορούσε να κάνει διαμαρτυρίες όταν έφερα το κουτάβι στο σπίτι.

Η Pop έδωσε μια απόφαση μια μέρα, παρά την σαφή άρνηση της μαμάς να το πράξει, να αγοράσει μια μοτοσικλέτα. Ήταν ένα ανόητο πράγμα, αλλά ακόμη και πολύ πιο ανόητο ήταν ότι αντί να το οδηγήσουμε στο σπίτι του γείτονά μας και να το σταθμεύσουν πίσω από το υπόστεγο εργαλείων τους, το οδήγησε στο σπίτι και το σταθμεύει ακριβώς μπροστά από το γκαράζ, ενσυνείδητα προσελκύοντας την προσοχή Το ανδρικό του θρίαμβο πάνω από την καταστολή. Μπορώ ακόμα να ακούσω τον αδιαμφισβήτητο ήχο του κινητήρα στην απόσταση να γίνει πιο δυνατά και πιο δυνατά καθώς έφτασε πιο κοντά και πιο κοντά, αλλά σε αντίθεση με όλους τους προηγούμενους θορύβους της μοτοσικλέτας που θα περάσουν και στη συνέχεια θα ξεθωριάσουν, αυτό έγινε ακόμα πιο δυνατά μέχρι τα παράθυρά μας να δοθεί. Όταν ο κινητήρας έκοψε, υπήρχε μια ήσυχη ακινησία στον αέρα που κρεμόταν σαν ένα πάπλωμα, όπως η αδελφή μου και εγώ ανταλλάξαμε ματιές με τη μαμά, που αντί να βυθίζουμε έξω και να μπερδεύουμε ποπ, μας είπε ήρεμα να ετοιμαστούμε να επιλέξουμε μια κίνηση. Δεν υπήρχαν λέξεις που ανταλλάσσονται καθώς μπήκαμε στο αυτοκίνητο και οδηγήσαμε μακριά, αφήνοντας πίσω του ένα μπερδεμένο και κάπως αποπληθωρισμένο ποπ που στέκεται δίπλα στη λαμπερή του νέα σκιά Honda με τη δεξαμενή αερίου πορτοκαλιού και 750cc, υγρό, 52 μοίρες, V-Twin Engine Αυτό ήταν ακόμα ζεστό.

Σαράντα πέντε λεπτά αργότερα, φτάσαμε σε μια αγροικία στο τέλος ενός μακρού χωματόδρομου με ένα σημάδι έξω από το μέτωπο που έβλεπε “δωρεάν κουτάβια”. Μετά από να παίξουμε με τα σκουπίδια για λίγο, επιλέξαμε αυτό που ήταν το πιο κακό και λιγότερο θορυβώδες. Ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να μας πείσει να πάρουμε δύο, λέγοντας ότι ο επιλεγμένος μας ήταν πολύ σίγουρα λίγο ντροπαλός και θα προσαρμόζονταν πολύ καλύτερα με ένα αδελφό. Η μαμά απάντησε ότι δεν ήθελε να ωθήσει την τύχη της και ότι αν έπρεπε να πάρει δύο σκυλιά στο σπίτι, ο σύζυγός της θα μπορούσε να φύγει σίγουρα. Τουλάχιστον αυτό είναι το πώς το θυμόμαστε και έτσι αφορίσαμε να ονομάσουμε το νέο μας κουτάβι Gonzo.

Ο Gonzo ήταν ο καλύτερος φίλος μου, ήταν ο ήρωάς μου και ήταν ο αξιόπιστος σύντροφος μου που οδήγησε το δρόμο, ενώ έδωσα εφημερίδες στη γειτονιά στο κρύο, σκοτεινά νωρίς το πρωί πριν από το σχολείο. Μεγάλωσα μαζί του δίπλα μου και παρόλο που δεν ήταν στο αυτοκίνητο όταν πήρα την άδειά μου ή μαζί μου στο αμφιθέατρο όταν αποφοίτησα από το γυμνάσιο και το κολέγιο, τα μαλλιά του κατοικίδιων ζώων του ήταν. Μας αγάπησε άνευ όρων και ποτέ δεν άφησε κανένα άτομο κάτω. Τέλος, όταν έφτασε σχεδόν 100 χρόνια κατοικίδιων σκυλιών, διαπραγματεύθηκε στο κολάρο του για ένα φωτοστέφανο.

Δεν έχω πάρει ένα σκυλί κατοικίδιων ζώων από τότε, αλλά κάποια μέρα όταν τελικά έχω μια αυλή για να το αφήσω να τρέξει μέσα. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν πολλά σκυλιά στη ζωή μου που έχω γνωρίσει και αγαπώ, και Θα ήθελα να αναφέρω μερικά από αυτά, καθώς και να τα βαθμολογήσω χρησιμοποιώντας την ακόλουθη κλίμακα:

One Skunk: Αυτή είναι η βαθμολογία που δόθηκε σε ένα κατοικίδιο σκυλί που μύριζε έντονα το Skunk όταν υιοθετήθηκε. Ο πρώην ιδιοκτήτης επεσήμανε ότι πρόσφατα είχε ψεκαστεί από ένα skunk και ότι η οσμή θα διαλυθεί τελικά, αλλά ποτέ δεν το έκανε. Ο σκύλος κατοικίδιων ζώων δεν ήταν ποτέ ένας που να υπακούει σε εντολές και ποτέ δεν ήταν πραγματικά συνδεδεμένος με κανέναν, και όταν τελικά μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο, ανακαλύφθηκε ότι ήταν στην πραγματικότητα ένα skunk.

Τέσσερα αστέρια: το μεγαλύτερο σκυλί κατοικίδιων ζώων ποτέ.

Πέντε αστέρια: το μεγαλύτερο σκυλί κατοικίδιων ζώων συν ένα.

Gonzo: Ένα Malamute Husky/Border Collie Mix και το πρώτο και μόνο σκυλί κατοικίδιων ζώων μου μέχρι σήμερα. Βαθμολογία: Πέντε αστέρια.

GUS: Το σημερινό σκυλί κατοικίδιων ζώων της μαμάς που διασώθηκε από ένα καταφύγιο. Η κριτική επιτροπή εξακολουθεί να είναι έξω για το τι είναι το καλό που είναι, αλλά σύμφωνα με μερικές καλές πηγές, είναι ένα συνοριακό collie/whippet. Έχει μια μεγάλη λευκή λωρίδα στο κεφάλι του και ένα βλέμμα που θα λιώσει την καρδιά σας. Του αρέσει να εκτείνεται στην αγκαλιά σας και όσο η μαμά δεν φεύγει από το σπίτι – έχει σοβαρό άγχος διαχωρισμού – είναι τόσο ώριμο όσο ένα φλιτζάνι μηλίτη. Βαθμολογία: τέσσερα αστέρια.

Chui: Το τετράχρονο κίτρινο εργαστήριο του μαμά μου. Η καρδιά του είναι τεράστια, μεγαλύτερη ακόμη και από τον εγκέφαλό του, και σίγουρα, μπορεί να φάει μία από τις κάλτσες σας ή ένα παγωμένο “poopsicle” από καιρό, αλλά είναι απίστευτα γλυκιά και όλοι τον αγαπάμε σε κομμάτια. Πάρτε τον για μια βόλτα, ξύστε πίσω του και δώστε του ένα μυελό οστό, και είναι καλός ως χρυσός. Βαθμολογία: τέσσερα αστέρια.

Levi και Cady: Ο Levi είναι το “Full Blooded Puerto Rican Scrounge Hound” του Land Beaver “, ο οποίος είναι πολύ πιθανό ένα μίγμα συνόρων Collie/Golden Retriever. Απολαμβάνει κυνηγώντας βατράχους, τρώει σκουπίδια και κανό. Το Cady είναι το μίγμα Collie/Mutt-Next-Nex, που του αρέσει να γαβγίζει, να τρέχει στη λάσπη και να τρέχει μακριά από εσάς. Ο Levi και ο Cady συμμετέχουν τακτικά μαζί μας στις βόλτες με ποδήλατα βουνού και στις περιπέτειες σκι Backcountry, και παρόλο που σχεδόν πάντα εξαφανίζονται, πίσωnull

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.