Το Camp Randall αποκατάστασης του Wisconsin Randall, λόγω του Covid

του Πανεπιστημίου του Wisconsin θα θέσει την αποκατάσταση των 77 εκατομμυρίων δολαρίων στο γήπεδο ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε να ξεκινήσει μετά τη σεζόν του 2020. Το ίδρυμα θα ωθήσει το χρονοδιάγραμμα πίσω ένα χρόνο ενώ υπολογίζει την επίδραση του Covid-19 στο νομισματικό τοπίο του πανεπιστημίου.

Το Camp Randall Stadium, που αναπτύχθηκε το 1917, είναι το τέταρτο παλαιότερο στάδιο στο μεγάλο ποδόσφαιρο κολλεγίων. Τελευταία ανακαινίστηκε το 2005, με την ικανότητα να αυξήθηκε σε 80.321 ως μέρος τετραετούς αναβάθμισης 109,5 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία περιελάμβανε επίσης ένα μεγαλύτερο αποτύπωμα, μια δομή καθισμάτων υψηλής ποιότητας με 72 σουίτες, 337 θέσεις λέσχης και 590 εδάφη εσωτερικών χώρων και ένα τρίτο- Επίπεδο.

Τα πιο πρόσφατα σχέδια απαιτούσαν την αναθεώρηση των καθισμάτων της τελικής ζώνης και την ενημέρωσή τους με καθίσματα καρέκλας πίσω και ομάδας, μειώνοντας τη γενική χωρητικότητα, ενώ ταυτόχρονα φέρνουν υψηλότερο επίπεδο κόστους εισιτηρίων. Τα σχέδια, τα οποία θα κανονιστούν τώρα για να ξεκινήσουν το 2021, περιλαμβάνουν τροποποιήσεις του South End Zone στο γήπεδο και το γειτονικό σπίτι με αρκετές βαθμίδες ελέγχου επιλογών και ανέσεων.

“Αναμφισβήτητα λειτουργούμε σε μια εποχή φανταστικής αβεβαιότητας”, δήλωσε ο διευθυντής του αθλητισμού του αθλητισμού Barry Alvarez σε δήλωση Τύπου. “Δεδομένου του χρονοδιαγράμματος κατασκευής μας και του χρονοδιαγράμματος, όταν έπρεπε να γίνουν αποφάσεις, θεωρήσαμε ότι ήταν καλύτερο να είμαστε συνετό και να καθυστερήσουμε τη δουλειά για λίγο. Έχω ενθουσιαστεί με το πόσο ισχυρές πωλήσεις ήταν επομένως πολύ μακριά και θέλω να πω χάρη σε εκείνους που έχουν ήδη αφιερώσει στην αγορά καθισμάτων στη Νέα Νότια End Zone, οδηγώντας σε πάνω από το 75 % του μετοχικού κεφαλαίου Loge να είναι αφιερωμένο μέχρι σήμερα. Όταν τελειώσει, αυτό θα είναι μια μετασχηματιστική δουλειά για το Camp Randall. ”

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook
Τυπώνω
LinkedIn
Ερυθρός
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.