Ακόμα και ο Roger Federer χάνει εστίαση

Ο Roger Federer απογοητεύτηκε από τον Novak Djokovic στο διαγωνισμό Masters του Cincinnati που μόλις πρόσφατα κέρδισε γρήγορα 6-1, 7-5.

“Φαίνεται πειστικό, 6-1, 7-5, ωστόσο μερικά σημεία εδώ ή εκεί, η εστίασή σας δεν είναι σωστό στο σημείο διάλειμμα, ίσως είστε ο πολύ καλύτερος άνθρωπος, ωστόσο καταλήγετε να χάσετε από τότε που χάσατε την εστίαση στο μεγαλύτερα σημεία “, δήλωσε ο Federer. «Γι ‘αυτό πάντα πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας».

Ανεξάρτητα από το τι είναι το σκορ, η διατήρηση της εστίασής σας είναι σημαντική για την απόδοσή σας. Μερικοί παίκτες χάνουν πόντους ή παιχνίδια, αφού χάνουν την εστίαση για ένα μόνο παιχνίδι ή δύο.

Ο Federer ήταν κάτω 0-3 στο δεύτερο μετά από να κερδίσει το πρώτο εύκολα. Έχασε το πνευματικό του πλεονέκτημα για μία μόνο στιγμή. Έβγαλε το ταλέντο του. Δεν κατάφερε να θυμηθεί να επικεντρωθεί στο μέγιστο.

Ήταν αποσπασματικός;
Όχι. Πιστεύω ότι άφησε για μια στιγμή καθώς και ανακάλυψε τον εαυτό του κάτω 0-3.

Αλλά είναι απλό για πολλούς παίκτες να αποστασιοποιηθούν καθώς και να χάσουν την εστίαση.

Όταν αρχίζετε να εστιάζετε σε λάθος πράγματα, η απόδοσή σας υποφέρει. Μπορείτε να κάνετε πιο απίστευτα σφάλματα καθώς και να μην εκτελέσετε ή να χάσετε το σχέδιο παιχνιδιού σας.

Τα κρίσιμα σημεία μπορεί να σας προκαλέσουν επίσης να χάσετε την εστίαση.

Όταν είστε κάτω από το σημείο διακοπής ή σερβίρετε για τον αγώνα, ίσως να σκέφτεστε: «Τι συμβαίνει αν χάσω αυτό το παιχνίδι;» Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη ένταση, προσπαθώντας να αποτρέψετε σφάλματα ή προσδοκίες για το πώς πρέπει να εκτελέσετε.

Πώς μπορεί ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο – ή το καλύτερο στον κόσμο – να παραδεχτεί να χάσει την εστίασή του στους τελικούς;

Απλός. Είναι άνθρωπος. Είσαι άνθρωπος. Δεν μπορείτε να είστε τέλειοι με τη συγκέντρωσή σας όλη την ώρα.

Μια απογοήτευση σε ένταση μπορεί να οδηγήσει σε μείωση στην εστίαση. Η νίκη του πρώτου τεράστιου σετ μπορεί να οδηγήσει σε λίγο στο παιχνίδι σας.

Άλλοι παράγοντες μπορούν επίσης να επηρεάσουν την ψυχική σας εστίαση.

Όταν είστε κουρασμένοι, μπορείτε να αγωνιστείτε να εστιάσετε κατά τη διάρκεια του σημείου. Όταν συμβεί αυτό, μπορείτε να παίξετε μερικά χαλαρά σημεία, κατέληξε να είναι απογοητευμένος καθώς και μια δύσκολη στιγμή να αναπηδήσει πίσω από τα λάθη σας. Ο Federer δηλώνει ότι “σπρώχνει τον εαυτό σας” όταν χάσετε την εστίαση.

Είναι σχεδόν αδύνατο να παραμείνετε συγκεντρωμένοι για όλες τις 2-3 ώρες ενός αγώνα. Όταν είστε κουρασμένοι, πιστεύετε ότι εστιάζετε δύσκολα για μερικά δευτερόλεπτα (ένα μόνο σημείο ή 3 βολές) καθώς και στη συνέχεια να χαλαρώσετε την εστίασή σας. Χρησιμοποιήστε το χρόνο σας μεταξύ των σημείων καθώς και των αλλαγών για να χαλαρώσετε την εστίασή σας καθώς και να ανασυγκροτηθείτε.

Η άκρη της ψυχολογίας του τένις για σήμερα
Την ορμή καθώς και την ένταση στο πλευρό σας. Είναι οι καλοί φίλοι σας όταν πρόκειται για εστίαση.

Μην ενεργοποιείτε ένα απλό πρώτο σετ για να σας ακυρώσει να κοιμηθείτε στο δεύτερο. Κρατήστε το “πέταλο στο μετάλλιο” καθώς και χειριστείτε την έντασή σας κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μάθετε αποδεδειγμένες στρατηγικές διανοητικών παιχνιδιών για να εκτελέσετε τα καλύτερα σας στο γήπεδο!

Είστε (ή οι παίκτες σας) που εκτελούν όσο και την ικανότητά σας στον ανταγωνισμό;

Φέρνετε το καλύτερο καθώς και το πιο θετικό παιχνίδι σε αγώνες;

Οι επιτυχημένοι παίκτες του τένις έχουν ανακαλύψει ακριβώς πώς να εκτελέσουν με απόλυτη εμπιστοσύνη στα τουρνουά.

Εάν είστε διατεθειμένοι να βελτιώσετε την ψυχική σας ανθεκτικότητα καθώς και να εκτελέσετε με απόλυτη αυτοπεποίθηση σε αγώνες, η εμπιστοσύνη του τένις: η ψυχική σκληρότητα για τους παίκτες του ανταγωνισμού μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό!

Χρησιμοποιήστε την εμπιστοσύνη του τένις για να βοηθήσετε να ενισχύσετε την ψυχική σας σκληρότητα στο τένις καθώς και να βρείτε ισχυρές καθώς και αποδεδειγμένες στρατηγικές διανοητικής παιχνιδιού που βοήθησαν τους αθλητές εμπειρογνωμόνων να κερδίσουν!

Εμπιστοσύνη του τένις: Ψυχική σκληρότητα για παίκτες ανταγωνισμού

Τι λένε οι πελάτες του ψυχικού παιχνιδιού;
“Σας ευχαριστώ για όλες τις γνώσεις, τα εργαλεία, το υλικό, καθώς και για την καθοδήγηση που μου δώσατε σε όλο αυτό το μάθημα. Ήταν πραγματικά μια εξαιρετική εμπειρία. Ψάχνω μπροστά στην ενσωμάτωση αυτού του συστήματος ψυχικής κατάρτισης όχι μόνο για τους εκπαιδευόμενους στο σύλλογο, ωστόσο επίσης φέρνει αυτή την θαυμάσια εκπαίδευση έξω από τους αθλητές που πραγματικά δεσμεύονται, καθώς και στοχεύουν στην επίτευξη της απόδοσής τους “.
~ Tim Whitehead, Επικεφαλής Τένις Επαγγελματίας, MGCP

Κατεβάστε την δωρεάν αναφορά ψυχολογίας τένις!

Ανακαλύψτε εάν κάνετε ένα ή περισσότερα από αυτά τα “δαπανηρά” μη υποχρεωμένα πνευματικά λάθη κατά τη διάρκεια των αγώνων!

Κατεβάστε την δωρεάν αναφορά ψυχολογίας τένις:

Έξι μη υποχρεωμένα σφάλματα «ψυχικού παιχνιδιού» σφάλματα τένις κάνουν μεταξύ των πόντων

Θα ανακαλύψετε:

Πώς το μυαλό σας μπορεί να είναι η καλύτερη ή χειρότερη κατοχή σας στο γήπεδο.

Εάν χρησιμοποιείτε το μυαλό σας αποτελεσματικά μεταξύ των σημείων.

Μια στρατηγική που μπορεί να σας βοηθήσει να αφήσετε να πάτε το τελευταίο σημείο.

Οι κορυφαίες δεξιότητες διανοητικών παιχνιδιών που απαιτείται να κυριαρχήσετε να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη σας καθώς και την απόδοση μεταξύ των σημείων.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε τη δωρεάν αναφορά σας σήμερα: Έξι μη υποχρεωμένα σφάλματα «ψυχικού παιχνιδιού» σφάλματα που κάνουν οι παίκτες μεταξύ σημείων

Τι λένε οι παίκτες του τένις;
«Δρ. Ο Cohn, ένας από τους στόχους μου, είναι να καταλήξω να είμαι ένας προπονητής παγκόσμιας κλάσης, υπάρχουν μερικοί προπονητές από τις ΗΠΑ που με επηρέασαν τον πιο ξύλινό, γιο Shula, καθώς και τον Pat Riley. Αφού συνεργαστώ μαζί σας, τώρα αναφέρω το όνομά σας μεταξύ των πιο σημαντικών προπονητών στον τομέα μου! ”
~ Franull

Leave a Reply

Your email address will not be published.