Το NWSL Growth Franchise εκθέτει το Racing Louisville FC Branding

Ο νεότερος σύλλογος στην Εθνική Γυναικεία Ποδόσφαιρο θα γίνει κατανοητή ως Racing Louisville FC μπροστά από το ντεμπούτο της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Το Racing Louisville FC θα αρχίσει να παίζει την άνοιξη του 2021 στο νέο Lynn Household Stadium στο Louisville, Kentucky – ομοίως το σπίτι για την ομάδα USL της πόλης – ενώ εκπαιδεύει καθημερινά σε μια νέα εγκατάσταση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι ιδιοκτήτες της λέσχης ανέθεσαν στην εταιρεία Matthew Wolff Style, η οποία παρήγαγε λογότυπα για το Λος Άντζελες FC καθώς και για τη Νέα Υόρκη FC, στην εμφάνισή του. Το λογότυπο της ομάδας συνδυάζει το Fleur de Lis με ένα συνδυασμό χρωμάτων λεβάντας καθώς και Midnight Violet.

“Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι με το έργο που ο Matthew έχει εκτελέσει για την παραγωγή ενός ξεχωριστού και αναγνωρίσιμου εμπορικού σήματος για την Racing Louisville FC”, δήλωσε ο Πρόεδρος του Soccer Holdings Brad Estes. “Ο συνδυασμός χρωμάτων καθώς και οι βασικές πτυχές στην κορυφή επιτρέπουν τις καινοτόμες πιθανότητες εμπορευμάτων που ελπίζουμε ότι οι υποστηρικτές μας θα αγαπήσουν”.

Το αγωνιστικό μνημείο για την ομάδα συνδέεται ομοίως στην πόλη που είναι σπίτι στο Churchill Downs καθώς και το Κεντάκι Ντέρμπι. Η ομάδα ανάπτυξης θα είναι η 10η ομάδα στο NWSL, η οποία έχει επί του παρόντος τον διαγωνισμό CUP δυσκολίας στη Γιούτα μετά την ακύρωση της συνήθους περιόδου από την πανδημία Covid-19.

“Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για να εισαγάγουμε το εμπορικό μας σήμα – ένα πρώτο βήμα για να φέρει τη ζωή μας στη ζωή”, δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Soccer Holdings James O’Connor. “Έχουμε πάρει συνέντευξη από πολλούς υποψήφιους προπονητές τους τελευταίους μήνες, καθώς και στα τελικά στάδια της επιλογής του πρώτου μας εκπαιδευτή για το Racing Louisville FC. Θα προσφέρουμε στους υποστηρικτές μας μια εξαιρετική τεχνική ομάδα που κυμαίνεται από προπονητές έως παίκτες που θα επωφεληθούν από το στάδιο παγκόσμιας κλάσης καθώς και τις εγκαταστάσεις κατάρτισης ».

Το Lynn Household Stadium, μια εγκατάσταση ειδικής για το ποδόσφαιρο ανατολικά του Downtown Louisville, θα είναι σε θέση να χωρέσει 15.304 οπαδούς όταν είναι σε ικανότητα, ενώ η νέα εκπαιδευτική εγκατάσταση στο Champions Park θα περιλαμβάνει 30.000 τετραγωνικά πόδια εσωτερικού χώρου με ξεχωριστούς χώρους ντουλαπιών για τις γυναίκες καθώς και άνδρες κλαμπ εκτός από επτά πεδία.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook
Τυπώνω
LinkedIn
Ερυθρός
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.