Podcast Tennis: Focus καθώς και η ζώνη

Ενίσχυση της εστίασης για να φτάσετε στη ζώνη

Πολλοί παίκτες τένις θέλουν να ενισχύσουν την εστίασή τους καθώς και να επιτύχουν την κορυφαία απόδοση.

Στη συνεδρία της ψυχολογίας τένις αυτής της εβδομάδας, θα μάθετε:

Πώς να ενισχύσετε την εστίασή σας καθώς και να φτάσετε στη ζώνη πιο συχνά.

Ο Δρ Cohn σας διδάσκει τις διανοητικές στρατηγικές για να βελτιώσετε την εστίασή σας στην ημέρα των αγώνων. Θα ανακαλύψετε ακριβώς πώς να επικεντρωθείτε στη διαδικασία αντί για το αποτέλεσμα του αγώνα.

Το podcast της ψυχολογίας του τένις από τον Dr. Patrick Cohn στην αθλητική ψυχολογία για το τένις, είναι ένα πνευματικό παιχνίδι του τένις επαγγελματίας, καθώς και βοηθούς παίκτες ανταγωνισμού, προπονητές τένις καθώς και γονείς ενισχύουν την εμπιστοσύνη, την εστίαση, καθώς και την ψυχραιμία που χρησιμοποιεί στρατηγικές αθλητικής ψυχολογίας.

Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου για να ακούσετε το podcast ψυχολογίας τένις ή να κατεβάσετε τα δεδομένα στον υπολογιστή σας παρακάτω:

*Κατεβάστε το podcast #8 (δεξί κλικ καθώς και το δεξί κλικ, καθώς και το “Αποθήκευση ως” στον υπολογιστή σας)

Εγγραφείτε στο podcast ψυχολογίας τένις μέσω του iTunes

*Υποβάλετε το πνευματικό σας παιχνίδι ανησυχίας για τον Δρ Cohn στο Peak Performance Sports

Μάθετε αποδεδειγμένες στρατηγικές διανοητικών παιχνιδιών για να εκτελέσετε τα καλύτερα σας στο γήπεδο!

Είστε (ή οι παίκτες σας) που εκτελούν όσο και την ικανότητά σας στον ανταγωνισμό;

Φέρνετε το καλύτερο καθώς και το πιο θετικό παιχνίδι σε αγώνες;

Οι επιτυχημένοι παίκτες του τένις έχουν ανακαλύψει ακριβώς πώς να εκτελέσουν με απόλυτη εμπιστοσύνη στα τουρνουά.

Εάν είστε διατεθειμένοι να βελτιώσετε την ψυχική σας ανθεκτικότητα καθώς και να εκτελέσετε με απόλυτη αυτοπεποίθηση σε αγώνες, η εμπιστοσύνη του τένις: η ψυχική σκληρότητα για τους παίκτες του ανταγωνισμού μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό!

Χρησιμοποιήστε την εμπιστοσύνη του τένις για να βοηθήσετε να ενισχύσετε την ψυχική σας σκληρότητα στο τένις καθώς και να βρείτε ισχυρές καθώς και αποδεδειγμένες στρατηγικές διανοητικής παιχνιδιού που βοήθησαν τους αθλητές εμπειρογνωμόνων να κερδίσουν!

Εμπιστοσύνη του τένις: Ψυχική σκληρότητα για παίκτες ανταγωνισμού

Τι λένε οι πελάτες του ψυχικού παιχνιδιού;
“Είμαστε έκπληκτοι με το πόσο πολύ το πρόγραμμα” θετικός αθλητής “βοήθησε την ανιψιά μου να παίξει το καλύτερο τένις της κατά τη διάρκεια των αγώνων. Πραγματικά έφτασε στον πιο μακρινό γύρο ενός διαγωνισμού (ημιτελικά) μετά την ολοκλήρωση του βιβλίου CDS/Workbook. Θα κάνουμε και τα πέντε στη σειρά. ”
~ Jason Bourguignon, θείος

Κατεβάστε την δωρεάν αναφορά ψυχολογίας τένις!

Ανακαλύψτε εάν κάνετε ένα ή περισσότερα από αυτά τα “δαπανηρά” μη υποχρεωμένα πνευματικά λάθη κατά τη διάρκεια των αγώνων!

Κατεβάστε την δωρεάν αναφορά ψυχολογίας τένις:

Έξι μη υποχρεωμένα σφάλματα «ψυχικού παιχνιδιού» σφάλματα τένις κάνουν μεταξύ των πόντων

Θα ανακαλύψετε:

Πώς το μυαλό σας μπορεί να είναι η καλύτερη ή χειρότερη κατοχή σας στο γήπεδο.

Εάν χρησιμοποιείτε το μυαλό σας αποτελεσματικά μεταξύ των σημείων.

Μια στρατηγική που μπορεί να σας βοηθήσει να αφήσετε να πάτε το τελευταίο σημείο.

Οι κορυφαίες δεξιότητες διανοητικών παιχνιδιών που απαιτείται να κυριαρχήσετε να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη σας καθώς και την απόδοση μεταξύ των σημείων.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε τη δωρεάν αναφορά σας σήμερα: Έξι μη υποχρεωμένα σφάλματα «ψυχικού παιχνιδιού» σφάλματα που κάνουν οι παίκτες μεταξύ σημείων

Τι λένε οι παίκτες του τένις;
“Εκ μέρους όλων των προπονητών μας που πήγαν στη Σύμβαση Coaches του 2004, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για εσάς που υπηρετούσα ως κλινικός ιατρός. Καταλαβαίνω ότι οι προπονητές θεώρησαν ότι ήταν τόσο ευχάριστο όσο και ενημερωτικό. Εκτιμούμε ιδιαίτερα ότι παίρνετε το χρόνο σας για να προετοιμαστείτε καθώς και να παρουσιάσετε ένα τόσο εξαιρετικό κέντρο προς όφελος των προπονητών μας. ”
~ Nancy Breo, Σύμβαση ITA

Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας καθώς και την εστίαση με την επαγγελματική προπόνηση διανοητικών παιχνιδιών!

Ο κύριος προπονητής διανοητικών παιχνιδιών Dr. Patrick Cohn μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα ψυχικά σας προβλήματα παιχνιδιού με προσωπική προπόνηση.

Μπορείτε να συνεργαστείτε με τον ίδιο τον Dr. Patrick Cohn στο Ορλάντο της Φλόριντα ή μέσω του Skype, του Facetime ή του τηλεφώνου. Τηλεφωνήστε δωρεάν στο 888-742-7225 ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαφορετικά προγράμματα προγύμνασης που προσφέρουμε!

Τι λένε οι εκπαιδευόμενοι της ψυχικής προπονητής μας;
“Η Maggie είχε ένα τόσο φανταστικό Σαββατοκύριακο. Όπως πάντα, αφού συνεργάζεται μαζί σας, φαίνεται απλώς πιο γειωμένη και εστιασμένη. Είναι λιγότερο πιθανό να κοιτάξει γύρω, καθώς και να αποστασιοποιηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα της. Είναι πιο επικεντρωμένη σε ένα σημείο κάθε φορά. Επίσης, ως γονέας, ανακάλυψα για να παρακινήσω τους στόχους της διαδικασίας καθώς και όχι τα αποτελέσματα. Κατά συνέπεια, έπαιξε καλά, καθώς κέρδισε τον πρώτο αγώνα διπλασιασμού της, ανατρέποντας μια ομάδα με σπόρους σε έναν πραγματικά πολύ στενό αγώνα! ”
~ Katherine Johnson Cannata, η μητέρα της Maggie

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.