Η υπηρεσία streaming livebarn εξασφαλίζει τη νομισματική επένδυση

LiveBarn, μια υπηρεσία streaming που βασίζεται σε συνδρομές για ερασιτέχνες καθώς και για αθλήματα νεολαίας, αποκάλυψε μια νέα επένδυση από την Susquehanna Growth Equity, LLC, μια εταιρεία μετοχών ανάπτυξης που επικεντρώνεται στο λογισμικό του Διαδικτύου, και όπως οι εταιρείες υπηρεσιών πληροφοριών, για να υποστηρίξουν τη μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας.

Το LiveBarn με έδρα το Μόντρεαλ παρέχει online, καθώς και μετάδοση κατ ‘απαίτηση από ερασιτέχνες καθώς και αθλητικά γεγονότα για τη νεολαία. Με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καινοτομία καθώς και με το σύστημα κάμερας, η επιχείρηση έχει αναφέρει 40 % ανάπτυξη σε ετήσια βάση, καθώς και εκπομπές από περισσότερους από 1.000 αθλητικούς χώρους σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και τον Καναδά. Το σύστημα της εταιρείας μπορεί να καταγράψει εκδηλώσεις σε παγοδρόμια χόκεϊ, σπορ δικαστήρια εσωτερικού χώρου (βόλεϊ καθώς και μπάσκετ), χώρους χλοοτάπητα (ποδόσφαιρο, λακρός, ποδόσφαιρο), πεδία μπέιζμπολ/softball, καθώς και γυμναστική καθώς και χώρους υδραυλικών προϊόντων. Μέχρι σήμερα, η LiveBarn έχει μεταδοθεί πάνω από 50 εκατομμύρια ώρες ερασιτεχνικών καθώς και αθλητικών εκδηλώσεων για τη νεολαία.

“Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την ομάδα SGE ως στρατηγικό και νομισματικό σύμμαχο”, δήλωσε ο Farrel Miller, δημιουργός LiveBarn καθώς και Διευθύνων Σύμβουλος. “Αυτή η συνεργασία θα υποστηρίξει τις επενδύσεις σε όλη την επιχείρηση καθώς διευρύνουμε την κάλυψη της τοποθεσίας, την τεχνολογία, καθώς και την ομάδα ηγεσίας, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τον στόχο μας να παρέχουμε αθλητές, οικογένειες, προπονητές καθώς και οπαδούς σε πραγματικό χρόνο κερδίζουν πρόσβαση στα παιχνίδια ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ για.”

“Από την πρώτη μέρα, η ομάδα SGE που συνδέεται με το όραμά μας για τα αθλήματα των νέων”, δήλωσε ο Ray Giroux, COO του LiveBarn καθώς και ένας πρώην παίκτης NHL. “Το πάθος τους, η κατανόηση καθώς και η εμπειρία μας έκαναν να αφαιρέσουν σε εμάς, ότι το SGE είναι ο τέλειος συνεργάτης. Κοιτάζουμε μπροστά για να συνεργαστούμε με ολόκληρη την ομάδα SGE καθώς οδηγούμε τη μελλοντική ανάπτυξη του LiveBarn καθώς και την επιτυχία. ”

Στο πλαίσιο της συναλλαγής, τα μέλη της ομάδας SGE Scott Feldman, ο Jeff Steinberg, ο Aneesha Raghunathan και ο Dennis Kim θα συμμετάσχουν στο διοικητικό συμβούλιο του LiveBarn σε σκηνοθέτες ή ρόλους θεατών.

“Ο τεράστιος πυροβολισμός, η φανταστική αποταμίευση, ο ειδικός δεσμός που αναπτύσσεται μεταξύ των συμπαίκτες – αυτές είναι αναμνήσεις που διαρκούν μια ζωή, καθώς και το LiveBarn βοηθά να συλλάβουν, να μοιράζονται και να τους προστατεύουν για την οικογένεια, τους φίλους, καθώς και τους οπαδούς να απολαύσουν, “Δήλωσε ο Feldman, διευθύνων σύμβουλος της SGE. “Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που βοηθούμε να αναπτύξουμε την επόμενη φανταστική επιχείρηση ροής βίντεο – ένα που προσφέρει μοναδικό υλικό απευθείας στους οπαδούς που ενδιαφέρονται περισσότερο”.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook
Τυπώνω
LinkedIn
Ερυθρός
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.