Η παρουσίαση του Vermont, το καλύτερο φορτίο του Βερμόντ τα απότομα στο σκι το ταξίδι East Freeride

Υπήρχαν βράχοι, δέντρα και εκτάσεις αλεξίσφαιρων hardpack για δύο σκι το East Freeride Trip (Steft) στο Sugarbush και Smugglers ‘Notch αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά Κοντά σε 100 άνδρες και γυναίκες ανταγωνιστές εξακολουθούν να χρεώνουν τις απότομες και προκλητικές συνθήκες σε προσφορές για αναγνώριση freeskiing.

Το Σάββατο, η Chelsea Stevens και η Parker Herlihy πήραν τα κορυφαία σημεία αφού εντυπωσίασαν τους δικαστές με τις αντίστοιχες κατατάξεις τους κάτω από τον παράδεισο του Sugarbush. Ο Noah Ranallo και ο Leigh Brandenburg βρισκόταν στην κορυφή του βάθρου μετά τον διαγωνισμό της Κυριακής στο Headwall της Madonna της Smuggs.

Οι δύο διαγωνισμοί ήταν μεταξύ των πρώτων επιτυχημένων εκδηλώσεων Steft της σεζόν, αφού οι μη συνεργάσιμες συνθήκες ανάγκασαν την ακύρωση των στάσεων στο Magic Mountain και τον Mad River Glen. Ο επόμενος διαγωνισμός έχει προγραμματιστεί για αυτό το Σάββατο στο Sugarloaf στο Maine. Ο Jay Top φιλοξενεί τα πρωταθλήματα 19 – 20 Μαρτίου στο Green Beret και Face Chutes.

Δεν έπιασε τη δράση; Ελέγξτε μια παρουσίαση μερικών από τους πολλούς τολμηρούς σκιέρ του Βερμόντ κατά την εκδήλωση του Σαββάτου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.